Bilde av trykkluftsventil

Trykkreduksjonsventil

Trykkreduksjonsventil – Anbefaling om installasjon av

Har du mottatt varsel fra vann- og avløpsetaten som gir deg en anbefaling om installasjon av trykkreduksjonsventil? Årsaken er at de skal øke vanntrykket med opptil 2 bar i deler av Oslo 2.kvartal 2016.

Maks anbefalt vanntrykk er 6 bar, men det bør optimalt ligge mellom 4 – 5 bar for at dine sanitærinstallasjoner ikke skal kunne ta skade. En trykkreduksjonsventil senker vanntrykket inne på din eiendom.

Dersom du er usikker på om din eiendom har en trykkreduksjonsventil bør du få en rørlegger til å sjekke ut dette. Rørlegger kan du bestille online i menyen over.

Trykkreduksjonsventilen installeres rett etter din innvendige hovedstoppekran. Det finnes flere merker å velge imellom. Vår rørlegger vil anbefale den som vil passe best hos deg. Eksakt installasjonskostnad er vanskelig å gi, men en slik montering, forutsatt at det er god fremkommelighet, vil ligge på ca 5 – 8000,- inkl manometer for dimensjoner opptil 1″. For større dimensjoner f.eks i borettslag eller sameier ta kontakt for tilbud. Flere faktorer vil påvirke prisen slikt som om hovedstoppekranen fungerer eller om denne også bør skiftes. Da blir installasjonen fort litt større siden vi da må stenge vannet ute. Siden den utvendige hovedstoppekranen vanligvis er av samme årgang eller eldre blir spørsmålet om denne holder tett?

Lurer du på noe i forbindelse med dette ikke nøl med å ta kontakt med oss på tlf 22068900 eller via kontaktskjemaet over.

Alle private husholdninger vil etter hvert også komme til å bli pålagt å installere tilbakestrømningsbeskyttelse, mest sannsynlig innen 2020. Dermed kan du risikere å få et pålegg om dette ved en senere anledning. Alle næringseiendommer skal ha installert tilbakestrømningsbeskyttelse. Hvis kommunen oppdager at dette ikke er installert, vil du få et pålegg om å gjøre det.

Informasjon fra kommunen.

Skjema for innmelding av tilbakestrømningsbeskyttelse NB må meldes inn av rørlegger

Flere innlegg

Bilde av trykkluftsventil

Trykkreduksjonsventil

Trykkreduksjonsventil – Anbefaling om installasjon av Har du mottatt varsel fra vann- og avløpsetaten som gir deg en anbefaling om installasjon av trykkreduksjonsventil? Årsaken er at

sak

Enovatilskuddet

Enovatilskuddet – Få støtte til luft-vann og væske-vann varmepumper 250 millioner kroner ligger og venter på boligeiere som gjennomfører energitiltak gjennom Enovatilskuddet. Med VVS-bransjen på

svedbergs badekar

Boligsalgsrapport

Ny forskrift setter høye dokumentasjonskrav. En boligsalgsrapport som viser at seriøse rørleggere har gjort jobben øker verdien av boligen. Fra og med 1. januar 2015

Nedfelt badekar

Rens av massasjebad / boblekar

Vi får ofte spørsmål om hvilke produkter man skal benytte og hvor ofte man bør / skal rense et massasjekar eller boblekar. Svaret avhenger selvsagt