Rørleggertjenester

Om du skal reparere et toalett, drømmer om å renovere badet, skal bygge hus eller hytte, eller ønsker mer miljøvennlige oppvarmingsmuligheter for boligen -så kan vi hjelpe deg med rørlegger og alt du trenger til ditt prosjekt.

Våre rørleggere er tilstede

Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs.

Vi gjør alt fra å reparere klosett og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler.

Hos oss finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg. Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig. 

Bademiljø butikk

Vi har også Bademiljø-butikk hvor du kan få profesjonell hjelp, tips og inspirasjon, samt se et bredt utvalg av VVS-produkter.

Lover og forskrifter

Velger du oss er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Noen av våre fornøyde kunder

Ira Lehti Molaug

Kunde

5/5

“Ingen over – ingen ved siden. Beste rørleggerbedriften som finnes. Har brukt de både til totalrenovering og små oppdrag, og alt gjennomføres med både god kvalitet og god service.”

Lene Kallum

Kunde

5/5

“Smooth! Tusen takk for god hjelp i forbindelse med installering av dusjkabinett + demontering og fjerning av gammelt. Raskt og pent utført. Superfornøyd!”

Bestill rørlegger i dag

Vi har sentral godkjenning som gjør at vi kan utføre alle rørarbeider for alle typer prosjekter. Dette gjelder selvsagt også serviceoppdrag innen energi, gass og sprinkler.

Flere tjenester

Våtrom

Ønsker du å realisere baderomsdrømmen din? Vi hjelper deg med alt du trenger.

sentral-driftskontroll-ringside
Sentral driftskontroll

Lang erfaring med sentral driftskontroll hos anlegg.

varmepumpe-ringside
Varmepumper

Vi hjelper deg med å installere varmepumper og effektive energisystemer.

høytrykkspyling-avløp-ringside
Høytrykksspyling av avløp

Vi har utstyret som trengs til å rense, åpne, vedlikeholde og stake rør.

sprinkel
Sprinkler

Vi er sertifisert for utførelse og vedlikehold av automatiske slokkesystemer.