Man-ons 9-17, tors 9-18, fre 9-16, stengt påskeaften
Borettslag: Login SD-anlegg

Våtrom

Våtrom

Få ditt drømmebad levert av Ringside Rørleggerbedrift AS

Et bad er så mye mer

Badet har for mange blitt hjemmets egne spa-avdeling og er kanskje det eneste rommet man fortsatt får være helt alene når man ønsker fred og ro. Vi ser derfor at baderommet stadig blir større og større.

I dag er det ikke uvanlig å slå sammen et par rom for å få det man ønsker seg. Liggestoler, massasjekar eller kanskje en badstu sammen med deilige aromatiske oljer og duftlys kan virkelig skape den rette stemningen på et baderom.

I vår butikk og utstilling kan du se det siste innen produkter til våtrommet og våre egne rørleggere, flisleggere og tømrere står klar til lage ditt drømmebad.

Ønsker du at vi skal oppfylle våtromsdrømmen din?

Da kan du kontakte oss her for å avtale befaring eller motta tilbud. Beskriv oppdraget så godt som mulig og legg gjerne ved en plantegning om du har den tilgjengelig.

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt for eventuell befaring. Vi har for tiden stor pågang for befaring da det er mange som ønsker at vi skal bygge våtrom. Det er derfor viktig å fylle ut skjemaet så riktig som mulig.

Ta gjerne en tur innom butikken vår i Geitmyrsveien 52 så hjelper vi deg med planlegging.

Foto: Bademiljø Norge

Foto: Bademiljø, Norge

Foto: Google

BaderomDesigner

I vår BaderomDesigner finner du 250 populære baderomsmøbler, deriblant den nye Style-serien fra Svedbergs — årets designnyhet for badet. Utvalget blir fortløpende utvidet med nye møbler fra vår produktkatalog. Du kan legge inn nøyaktige mål av badet ditt, eller designe et drømmebad med fritt valgte mål.

Baderommet du designer lagres under “Mine favoritter” på bademiljo.no. Du kan ta så mange bilder du vil, fra alle vinkler, av badet ditt. Du kan også skrive ut designet og ta det med til vår butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo for videre hjelp.

Klikk her for å gå til BaderomDesigner

BaderomDesigner

  • Helt gratis
  • Lett å bruke
  • Ingen installering

 

Med Bademiljø sin BaderomDesigner kan du selv planlegge og designe ditt nye baderom. Det er kort vei fra idé til et realistisk 3D-bilde av ditt nye bad!

10 års garanti på tett bad!

Vi tilbyr 10 års Garanti! Tett bad. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen. Dette skyldes at en eventuelt ny eier får en sikkerhet for at det ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom.

Du kan lese mer om garantiordningen her på Bademiljø sine sider.