Våtrom

Du kan kontakte oss for avtale befaring eller motta tilbud på ditt våtrom. Beskriv oppdraget så godt som mulig og legg gjerne ved en plantegning om du har den tilgjengelig.

Et bad er så mye mer

Badet har for mange blitt hjemmets egne spa-avdeling og er kanskje det eneste rommet man fortsatt får være helt alene når man ønsker fred og ro. Vi ser derfor at baderommet stadig blir større og større.

I dag er det ikke uvanlig å slå sammen et par rom for å få det man ønsker seg. Liggestoler, massasjekar eller kanskje en badstu sammen med deilige aromatiske oljer og duftlys kan virkelig skape den rette stemningen på et baderom.

Få inspirasjon i vår butikk

I vår butikk og utstilling kan du se det siste innen produkter til våtrommet og våre egne rørleggere, flisleggere og tømrere står klar til lage ditt drømmebad.

10 års garanti

Vi tilbyr 10 års Garanti! Tett bad. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Fornøyde våtromskunder

Espen Frium

Kunde

5/5

“Tusen takk for oppussingen dere har gjort på bade mitt. Vi er meget godt fornøyd med de løsningene dere anbefalte og ikke minst de hyggelige rørleggerne som utførte jobben. Kommer til å anbefale alle kjente til å kontakte dere hvis de trenger en proff og pålitelig rørleggerbedrift.”

Else Marit Berntsen

Kunde

5/5

“Tusen takk for god service og hjelp til planlegging og oppussing av vårt bad. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og arbeidet var gjort nøye og pent. Kan absolutt anbefale denne bedriften til andre!”

Flere tjenester

rørleggertjenester-ringside
Rørleggertjenester

Vi er en fulleverandør av rørleggertjenester og kan bistå deg med ulike behov du måtte ha.

varmepumpe-ringside
Varmepumper

Vi hjelper deg med å installere varmepumper og effektive energisystemer

sentral-driftskontroll-ringside
Sentral driftskontroll

Over 30 års erfaring med sentral driftskontroll hos store og små anlegg

høytrykkspyling-avløp-ringside
Høytrykksspyling av avløp

Vi har utstyret som trengs til å rense, åpne, vedlikeholde og stake rør.

Klar for å skape ditt drømmebad?

Da kan du kontakte oss her for å avtale befaring eller motta tilbud. Beskriv oppdraget så godt som mulig og legg gjerne ved en plantegning om du har den tilgjengelig.