Norges største Bademiljøbutikk

Med over 1400 m2 utstilling skal det godt la seg gjøre å ikke finne noe du liker. Vi har åpent når du har fri 10-21 (19)

om-oss-vva-expo-butikk

Satsningsområder

"Vi ønsker å videreutvikle VVS Expo som storbutikk konsept samtidig som vi spisser Ringside inn imot B2B og privatmarkedet som en total VVS entreprenør."

Vårt satsningsområde vil med storbutikken være å bli den foretrukne samarbeidspartner for privatmarkedet, samt hytte og husrørleggerne som forstår at mer- og oppsalg gjøres i butikk med åpningstider som passer kundene.

VVS-avdelingen skal fortsette utviklingen og ekspandere inn imot B2B, større prosjekter, service, våtromsmoderniseringer og sentral driftskontroll av alle typer energianlegg.

bad-badekar-bademiljø-alna-butikk

Om oss

I september 2016 åpnet Norges største Bademiljøbutikk på Alna i Oslo. Vi er en del av Bademiljø-kjeden som har over 850 rørleggere som daglig utfører alle former for rørleggertjenester – fra akutte servicebehov og rehabilitering og bygging av bad/våtrom, til installasjoner av VVS-produkter.

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad.

Vi sikrer alle ledd i leveransen, slik at du skal føle deg trygg på at jobben blir ordentlig gjort.

Varmepumpe og vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Våre eksperter hjelper deg finne ut hvordan du kan spare energi og fremtiden.

varmepumpe-hånd
bad-vask-fritid

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger.

Vi har fagfolkene og erfaringen som trengs for å installere komplette fritidsløsninger.