Sprinkler

Vi er foretakssertifisert for utførelse og vedlikehold av automatiske slokkesystemer iht FG-910 og tilbyr installasjon samt service- og vedlikehold av eksisterende installasjoner. En rammeavtale med oss sikrer at kravene oppfylles slik at ditt anlegg står klart til å sikre bygning og helse.

sprinkelanlegg

Din partner i brannsikkerhet

En av våre hovedsatsningsområder er installasjon av nye slokkesystemer. Vi tilbyr en komplett pakke fra design og planlegging til installasjon og testing, slik at du kan være trygge på at deres nye system vil fungere som forventet. Vi jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og krav, og vi er stolte av vår evne til å levere løsninger som er skreddersydd for hvert enkelt prosjekt.

I tillegg til nye installasjoner, tilbyr vi også en omfattende service- og vedlikeholdstjeneste for eksisterende installasjoner. Vi forstår at regelmessig vedlikehold er nøkkelen til å sikre at slokkesystemer fungerer effektivt og sikkert, og vårt team av erfarne rørleggere og teknikere er alltid klare til å hjelpe.

Vårt vedlikeholdstjeneste inkluderer regelmessig inspeksjon og testing, samt reparasjon og utskifting av komponenter om nødvendig.

Trenger du hjelp med sprinkler?

Bestill rørlegger online eller kontakt oss i skjemaet.

Flere tjenester

rørleggertjenester-ringside
Rørleggertjenester

Vi er en fulleverandør av rørleggertjenester og kan bistå deg med ulike behov.

Våtrom

Ønsker du å realisere baderomsdrømmen din? Vi hjelper deg med alt du trenger.

sentral-driftskontroll-ringside
Sentral driftskontroll

Lang erfaring med sentral driftskontroll hos anlegg

varmepumpe-ringside
Varmepumper

Vi hjelper deg med å installere varmepumper og effektive energisystemer

høytrykkspyling-avløp-ringside
Høytrykksspyling av avløp

Vi har utstyret som trengs til å rense, åpne, vedlikeholde og stake rør.