Man-ons 9-17, tors 9-18, fre 9-16, stengt påskeaften
Borettslag: Login SD-anlegg

Høytrykksspyling og staking av avløp

Har du behov for høytrykksspyling eller staking av avløp?

Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS tilbyr denne tjenesten

Vi har utstyret som trengs til å rense, åpne, vedlikeholde og stake rør opp til 250mm. Vår maskin spyler opptil 60 meter inn i ditt avløpsrør med 200 bar trykk. Vi kan fjerne røtter og andre tilstoppelser i alle typer rør.

Vi bruker mer olje i matlagingen enn noen gang tidligere. Dette sammen med fett og annet sendes feilaktig rett ut i avløpet og medfører tilstoppelser og i verste fall oversvømmelse av kloakk. Ikke spesielt hyggelig, men dessverre mer og mer vanlig. Vi tilbyr høytrykksspyling og staking for vedlikehold av  stikkledninger, bunnledninger og opplegg for borettslag, sameier, kontor, hotell og privatpersoner. På denne måten kan du begrense faren for tilstopping, dårlig avrenning og luktproblematikk i ditt avløpssystem.

Har skaden først skjedd åpner vi raskt avløpet ditt igjen og sørger for oppsuging av vann samt sanering og uttørking i tillegg til eventuell utbedring. Du slipper å måtte forholde deg til flere forskjellige håndverkere. Vi sørger for alt.

Usikker på hvordan det står til med ditt avløp? Vi ordner med kamerakontroll av ditt avløp slik at du raskt og enkelt kan planlegge vedlikehold eller andre tiltak.

For bestilling klikk på “bestill rørlegger” i menyen ovenfor eller kontakt oss her.