Scroll nederst for åpningstider
Borettslag: Login SD-anlegg

Om oss

Om oss

Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963 og gjort til aksjeselskap i 1971. Selskapets stifter var Rolf I. Skogsrud og Ringside har siden starten vært 100% eid av Skogsrud-familien. Ringside drives idag av Kenneth E. Skogsrud.

Vi holder til sentralt på St. Hanshaugen i Oslo med kontor og Bademiljø-butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo.

I tillegg til tradisjonelle rørleggertjenester har vi spesialisert oss på energiøkonomisering, våtromsmodernisering, energiovervåking og SD-kontroll av alle typer energianlegg. Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter.

Vi er din komplette VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde å skifte pakning eller etablere serviceavtale for større bygningsmasse.

Vi utfører rørlegger oppdrag i hele Oslo og omegn. Minstesats på serviceoppdrag er Kr 2 250,- med tillegg av eventuelle materialer og transport. Vi hjelper deg gjerne med rørleggerassistanse utenom arbeidstid. (Minstepris utrykning er Kr 4 140,-/1,5 time, deretter Kr 2 070,-/time. Transport tilkommer)

Kontakt oss for ytterligere opplysninger

Vi er tilsluttet Håndverkerklagenemnda

Er du misfornøyd med en tjeneste vi har utført og ikke føler du får medhold, kan du rette din klage til:

Håndverkerklagenemnda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo 

Alternativt:
Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo
Husk uansett å ta direkte kontakt med oss før du sender inn klagen. Da det selvsagt er i vår interesse at du som kunde er fornøyd med våre varer og tjenester.