Om Ringside Rørleggerbedrift

Ringside Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963. Selskapet er medlem av VVS Norge og benytter Dextro kvalitetssikringssystem.

Vi holder til sentralt på St. Hanshaugen i Oslo med kontor og Bademiljø-butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo samt i Norges største Bademiljø butikk på Alnabru med adresse Smalvollveien 65 0667 Oslo.

rørleggere-jobb-mennesker-bademiljø-2

God service med lang erfaring

I tillegg til tradisjonelle rørleggertjenester har vi spesialisert oss på serviceavtaler, sprinkler, energiøkonomisering, våtromsmodernisering, energiovervåking og SD-kontroll av alle typer energianlegg.

Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter samt bygging av bad med 10 års garanti og gjennom VVS Norge Prosjekt er vi en sikker partner for større prosjekter og serviceavtaler. Ringside Rørleggerbedrift er medlem av bransjeforeningen Rørentreprenørene Norge.

Vi er en komplett VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde å skifte pakning, sanitær, varme, kjøling, sprinkel, F-gass, sentral driftskontroll og- eller etablere serviceavtale innenfor disse områdene.

Foretakssertifikat

Vi har foretakssertifikat FG910:3, utførelse og vedlikehold av automatiske slokkeanlegg (sprinkler), kategori 1 i F-gass forordningen og vi har sentral godkjenning innen områdene som følger på tabellen.

foretakssertifikat-områder-tabell

Vi er tilsluttet Håndverklagnemda

Håndverkerklagenemnda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo 

Alternativt:
Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo

Er du misfornøyd?

Er du misfornøyd med en tjeneste vi har utført og ikke føler du får medhold, kan du rette din klage til Håndverkerklagenemda.

Husk uansett å ta direkte kontakt med oss før du sender inn klagen.

Da det selvsagt er i vår interesse at du som kunde er fornøyd med våre varer og tjenester.