Man-ons 9-17, tors 9-18, fre 9-16, stengt påskeaften
Borettslag: Login SD-anlegg

Sentral driftskontroll

Sentral driftskontroll

God energiøkonomi starter med et godt varmeanlegg

Virkelig lønnsom ENØK består ikke av tilfeldige enkelttiltak. Det er summen av de enkelte tiltakene, “totalløsningen”, som skaper god varmeøkonomi. Fyrings- og energianlegg er en kostbar investering i avansert teknikk og automatikk som krever godt vedlikehold. God fyringsøkonomi krever optimalisert drift med den energien som i øyeblikket er den rimeligste.

Sentraldriftskontroll RingsideRørleggerbedrift

Ringside Vista webstation

Ringside kan nå tilby nye og eksisterende kunder adgang til Ringside Vista webstation. Med vårt nyeste system slipper brukerene å innstallere programvare på egen arbeidsstasjon! Med Internett tilgang kan man med brukernavn og passord logge seg inn på sitt sd anlegg og via internett gjøre alle reguleringer/endringer og innstillinger. Databasen ligger lagret hos oss og man slipper problemstillinger med stadig nye oppdateringer av software. Ta kontakt med oss for en presentasjon av Ringside Vista webstation Se bildeeksempler nedenfor:

system

Ringside Rørleggerbedrift AS har over 30 års erfaring med sentral driftskontroll av alt ifra små anlegg til store fjernvarmesentraler. Vi sørger for opplæring av driftspersonell og holder oss hele tiden informert om oppdateringer og utvikling på markedet.

Når driftspersonellet Deres avslutter sin arbeidsdag kan du trygt overlate overvåkningen av anlegget til oss.