Våtrom – Ringside Rørleggerbedrift

Våtrom – Ringside Rørleggerbedrift

Baderommet er ikke lenger bare et sted man gjør det aller nødvendigste. Badet har blitt et Relax senter i flere hjem og kanskje det eneste rommet hvor man fortsatt får være helt alene hvis man ønsker fred og ro. Vi ser derfor at baderommet blir større og større.

I dag er det ikke uvanlig å slå sammen et par rom for å få det man ønsker seg. Liggestoler, massasjekar eller kanskje en baderomsbadstu sammen med deilige aromatiske oljer og duftlys kan virkelig skape den rette stemningen på et baderom.

Vår butikk og utstilling viser det siste innen produkter til våtrommet og våre egne rørleggere, flisleggere og tømrere står klare til lage akkurat ditt drømmebad.

Våtrom

Ønsker du at vi skal oppfylle våtromsdrømmen din er det bare å fylle ut dette skjemaet, lagre det og returnere til firmapost@ringside.no så tar vi kontakt med deg for eventuell befaring og tilbud. Vi har for tiden lang ventetid for befaring da det er mange som ønsker at vi skal bygge våtrom. Det er derfor viktig at dere fyller skjemaet ut så riktig som mulig og at dere benytter tiden til å planlegge godt før en evenntuell befaring. Ta gjerne med skjemaet til vår butikk i Geitmyrsveien 52 så hjelper vi deg med utfyllingen.

 

BaderomDesigner

  • Helt gratis
  • Lett å bruke
  • Ingen installering

Med Bademiljø sin BaderomDesigner kan du selv planlegge og designe ditt nye baderom. Det er kort vei fra idé til et realistisk 3D-bilde av ditt nye bad!

I vår BaderomDesigner finner du 250 populære baderomsmøbler, deriblant den nye Style-serien fra Svedbergs — årets designnyhet for badet. Utvalget blir fortløpende utvidet med nye møbler fra vår produktkatalog. Du kan legge inn nøyaktige mål av badet ditt, eller designe et drømmebad med fritt valgte mål. Eller begge deler.

Baderommet du designer lagres under “Mine favoritter” på bademiljo.no. Du kan ta så mange bilder du vil, fra alle vinkler, av badet ditt. Du kan også skrive ut designet og ta det med til vår butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo for videre hjelp. Ønsker du bilder i HD-kvalitet kan du også enkelt bestille dette.

10 års garanti på tett bad!

Vi tilbyr 10 års Garanti! Tett bad. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen. Dette skyldes at en eventuelt ny eier får en sikkerhet for at det ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom.

Du kan lese mer om garantiordningen ved å laste ned dette dokumentet.