Rørlegger

Rørlegger

Rørlegger

Rørlegger i Oslo og omegn – Servicerørlegger – Bestill rørlegger

Om du skal reparere et klosett, drømmer om å totalmodernisere badet, skal bygge hus eller hytte, eller ønsker mer miljøvennlige oppvarmingsmuligheter for boligen, så kan vi hjelpe deg med rørlegger og alt du ellers trenger. Vi har også Bademiljø butikk hvor du kan få profesjonell hjelp, tips og inspirasjon, og se et bredt utvalg av VVS-produkter. Velger du oss er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.. Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta. Vi gjør alt fra å reparere klosetter og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler. Hos oss finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg. Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig. Derfor kan du til enhver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering eller nybygging av bad/våtrom i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Bestill rørlegger online

Varmepumper / vannbåren varme

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.
Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.
La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom.

Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.
Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!
Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til total renovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans underveis. Og vi kan stå som garantist for hele at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.
Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Vi gir deg 10 års garanti på tett bad!

Det er bare Bademiljø som tilbyr deg 10 års garanti på tett bad. Uten tillegg i prisen!
I mange år har vi utført totalentrepriser med 10 års Garanti! Tett bad. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen. Dette skyldes at en eventuelt ny eier får en sikkerhet for at det ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom.

Hytte og fritidsboliger

Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger. Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.»