Om oss i Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS

Om oss i Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS

Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963 og gjort til aksjeselskap i 1971. Selskapets stifter var Rolf I. Skogsrud og Ringside har siden starten vært 100 % eid av Skogsrud familien. Ringside drives idag av Kenneth E. Skogsrud.

Vi holder til sentralt på St. Hanshaugen i Oslo med kontor og Bademiljø butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo.

Foruten normale håndverkstjenester har vi spesialisert oss på energiøkonomisering, våtromsmodernisering og ikke minst energiovervåking, SD kontroll, av alle typer energianlegg. Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter.

Vi er din komplette VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde pakningsskift eller serviceavtale på større bygningsmasse. Kontakt oss for ytterligere opplysninger. Bademiljø Ringside Rørleggerbedrft AS Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo Tlf 22068900

Vi utfører rørlegger oppdrag i hele Oslo og omegn

Minstesats på serviceoppdrag er Kr 2 250,- med tillegg av eventuelle materialer og transport

Vi hjelper deg gjerne med rørleggerassistanse utenom arbeidstid. (Minstepris utrykning er Kr 4 140,-/1,5 time, deretter Kr 2 070,-/time. Transport tilkommer)

Tlf 22068900, epost firmapost(krøllalfa)ringside.no

 

Vi er tilsluttet Håndverkerklagenemnda. Er du misfornøyd med en tjeneste vi har utført og ikke føler du får medhold hos oss kan du rette din klage til:

Håndverkerklagenemnda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo 

Alternativt:
Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo
Når du sender inn klagen til nemnda må du informere om vår epostadresse: firmapost(krøllalfa)ringside.no. Husk uansett å ta direkte kontakt med oss først da det selvsagt er i vår interesse at du som kunde er fornøyd med våre varer og tjenester.